



## **AGENDA**

Meeting Date: Monday 02 June 2025

Sie Visit: Wye Crown (AE109)

Site Visit time: 12pm

Meeting Time: 2pm to 4pm

Meeting Venue: Wye Village Hall, Bridge St, Wye, Ashford TN25 5EA

**Invited:** Jeremy Boxall, Graham Rusling, Richard Dickenson, Anne Beecham, Amanda Corp, Anne Rillie, Charles Tassell, Rachel Carley, Robert Peel, Sarah Barker, Theresa Trussell, Perry Cole

Minutes: Jed Mann

Meeting Start		JBox	Start	14:00
1.	Welcome and apologies:	JBox	5 minutes	14:05
2.	Minutes and matters arising from the last meeting on: 24 March 2025	JBox	10 minutes	14.15
3.	Membership (standing item):	JBox	5 minutes	14.20
4.	PRoW Surface repairs, identification, prioritisation and specification.	GR	30 minutes	14.50
5.	Development sites (standing item):  Lower Thames Crossing  Highsted Park  Solar Farms  Design Guidance	JBox	15 minutes	15.05
	The Canti Way  antii Way   Cycling UK	JBox	25 minutes	15.30

7.	King Charles III England Coast Path (standing item):	GR	10 minutes	15.40
8.	Correspondence (standing item):	JBox	5 minutes	15.45
9.	Any Other Business:	JBox	15 minutes	16.00
Meeting Close		JBox	Finish	16:00

## Next meeting:

Date: Monday 08 September 2025

Site Visit: To Be Confirmed

Site Visit Time: 12pm

Meeting Time: 2pm to 4pm

Meeting Venue: To Be Confirmed

## Actions from previous meeting on 24 March 2025

March 2025 ACTION 1.	GR to approach Ginny Mitchell as a new Health & Wellbeing representative.
March 2025 ACTION 2.	<b>GR</b> to approach Mark Robson, Trail Riders Fellowship (TRF) Chair, about someone from the TRF joining the Forum as a member.
March 2025 ACTION 3.	<b>GR</b> to circulate the National Housing Policy Framework in relation to the 'Amendments to Housing Supply Requirements' section to the Forum members.
March 2025 ACTION 4.	<b>GR</b> to circulate a draft of PROW's 'Design Guidance' to the Forum members.