

AGENDA

Date: Monday 20th March 2023

Time: 2pm to 4pm

Hybrid Meeting – In person Invicta House (see below)

Virtual attendance – by Teams link – circulated with the invitation.

Meeting Start			14:00
Welcome and Apologies (standing item)	JBox		
Minutes of the last meeting (standing item)	JBox	10 mins	14:10
 Approval of previous meeting minutes Matters arising not on agenda 			
Membership (standing item)		10 mins	14.20
 New members Appointments 			
Development sites (standing item)	JBox, RD	15 mins	14:35
 Lower Thames Crossing – Submission dates Community fund Designated funds submission 			
Contributing to improved health	GR/ML	30 mins	15:05
 Positive outcomes for health resulting from access to green/ blue space and nature. Green social prescribing. Health walks Barriers and increasing opportunities. 			

Safer Road User and Behaviour Change	DP	40:00	15:45
		10.00	10.10
Role of the Safer Road User and Behaviour Change Team			
2. Making roads safer for all			
England Coast Path	JB	5 mins	15:50
Update on progress on the establishment of the England Coast Output Detter Output Deter Output Detter Output Detter Output Detter Output Deter Output Detter Output Detter Output Deter Outpu			
Path			
Any Other Business	JBox	10 mins	16:00
Next Meetings -			
Pate: 12 June 2022 at 2pm			
Date: 12 June 2023 at 2pm Date: 11 September 2023 at 2pm			
Date. 11 Ochtember 2020 at 2pm			
Future meetings:			
Developer contributions – the tests and examples.			
Electrically assisted cycles and motor-powered vehicles			
Meeting close –			16:00

Invicta House: Those attending the meeting in person please meet at Invicta House reception at <u>1:30pm on Monday 20th March 2023</u> to sign and collect your visitor passes.