

AGENDA

Meeting Date: Monday 09 December 2024

Meeting Time: **2pm to 4pm** Meeting Venue: **MS Teams**

Invited: Jeremy Boxall, richard Dickenson, Anne Beecham, Amanda Corp, Anne Rillie, Charles Tassell, Mark Lawrence, Rachel Carley, Robert Peel, Sarah Barker, Theresa Trussell, Perry Cole, Graham Rusling

Guests: Chloe Weatherley & Chris Walker – Explore Kent

Minutes: Serena Mitchell-Burns

Me	eeting Start			14:00
1.	Welcome and apologies:	JBox	05 minutes	14:05
2.	Minutes and matters arising from the last meeting on: 09 September 2024	JBox	05 minutes	14:10
3.	Membership (standing item):	GR	05 minutes	14:15
4.	Development sites (standing item):	JBox	15 minutes	14:30
a)	Lower Thames Crossing			
b)	Stonestreet Solar			
c)	Highstead Park			
5.	Explore Kent Update:	Chloe	20 minutes	14:50



		Weatherley & Chris Walker		
6.	Public Rights of Way – DMMO Backlogs and Approach	GR	20 minutes	15:10
•	Number of applications Determined applications & progress Successful applications			
7.	Brief Updates	GR	20 minutes	15:30
a)	Implementation reform package.			
b)	Are public rights of way discriminatory? Highways Act			
	1980 & Equality Act 2010			
C)	Access Improvements – High Weald National			
q)	Landscape Enclosure of paths.			
	Changing landscape – vinyards			
8.	King Charles III England Coast Path (standing item):	GR	05minutes	15:35
•	General Progress			
9.	Correspondence (standing item):	JBox	05 minutes	15:40
10	. Any Other Business:		10 minutes	15:50
a)	Annual report			
b)	KCAF Meeting Dates and Venues for 2024			
Ne	ext meeting:			
		1	i	



Date: To be discussed and agreed Time: To be discussed and agreed Venue: To be discussed and agreed		
Future meeting items:		
To be discussed and agreed		
Meeting Close		16:00

