

## Agenda Monday 12 June 2023 14:00 - 16:00

## Hybrid Meeting – In person Natural England Office – 9th Floor, International House, Ashford

Virtual attendance – by Teams link – circulated with the invitation

Meeting Start			14:00
Welcome and Apologies	JBox		
Minutes of the last meeting	J Box	10 mins	14:10
Approval of previous meeting minutes			
Matters arising not on agenda			
Membership		5mins	14.15
New members.			
Appointments			
Contributing to improved health	GR/ ML	40 mins	14.55
Wider determinants of health.			
Positive outcomes for health resulting from access to green/ blue space and			
nature.			
Green social prescribing.			
Health walks			
Barriers and increasing opportunities.			
Parish/ surgery maps.			
Development sites	JBox/RD	20 mins	15.15
Lower Thames Crossing – Submission dates			
Otterpool			
Draft response- guidance from KCAF.			
Developer contributions	GR	25 mins	15.40
Developer contributions – tests and examples.			
England Coast Path	JB	5 mins	15:45
Update on progress on the establishment of the England Coast Path			
Correspondence	JBox	5 mins	15.50
White Cliffs access.			
Any other business	JBox	10 mins	16.00
Next Meetings -			
Monday 11 September 14:00			
Future meetings			
Electrically assisted cycles and motor-powered vehicles			
Meeting close –			16:00

Those attending the meeting in person please meet at: Natural England, 9th Floor, International House, Dover Place, Ashford, Kent. TN23 1HU